ΔΙΑΜΟΝΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
       
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ   ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ   ΔΙΑΜΟΝΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ  

Ξεκινώντας από την άκρη του λιμανιού, που βρίσκεται κάτω από τα κανόνια και ακολουθώντας τον παραλιακό δρόμο σε 15 λεπτά μετά το Αυλάκι, φτάνουμε στο Μεγάλο και Μικρό Καμίνι.

Συνεχίζοντας το χωμάτινο παραλιακό δρόμο, μετά από 15 λεπτά, φτάνουμε στον πανέμορφο παραθαλάσσιο παραδοσιακό οικισμό του Βλυχού, με μαγευτική θέα και υπέροχα ηλιοβασιλέματα, που προσφέρεται για οικογενειακό τουρισμό.

Μετά το λιμανάκι του Βλυχού, βρίσκεται ο παραθαλάσσιος οικισμός Πλάκες Βλυχού, μια πολύ όμορφη και πλήρως οργανωμένη παραλία με πεντακάθαρα γαλανά νερά, κατάλληλη και για μικρά παιδιά, που είναι μια από τις ωραιότερες και δημοφιλεστερες παραλίες του νησιού. Λίγα μόλις μέτρα από τη θάλασσα υπάρχει το ξενοδοχείο "Four seasons" με bar και εστιατόριο, όπου μπορείτε να απολαύσετε δροσιστικούς χυμούς και εξαιρετικές γεύσεις. 

Στο Βλυχό κατάλευκα εξοχικά σπίτια με μεγάλες ολάνθιστες αυλές απλώνονται μέχρι τους πρόποδες του λόφου πάνω από την οργανωμένη παραλία με γκρίζα και κοκκινωπά μικρά βότσαλα και πεντακάθαρα νερά.

Στο Βλυχό ξεχωρίζουν τα γραφικά παραθαλάσσια εκκλησάκια, του Αγίου Χαραλάμπους στο πλάτωμα της κορυφής ενός βράχου που αναδύεται από τη θάλασσα, των Αγίων Κάρπου και Παπύλου (1815) και της Αγίας Παρασκευής που δεσπόζει πάνω στον ψηλό θαλασσοδαρμένο βράχο δίπλα στην παραλία, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα καταπληκτικής ομορφιάς.