ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
       
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ   ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ   ΔΙΑΜΟΝΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ  

Η Ύδρα, μια ανάσα από την Αθήνα, αποτελεί ένα από τα πιο κατάλληλα νησιά για οικογενειακό τουρισμό, αφού υπάρχει παντελής έλλειψη τροχοφόρων, ακόμα και ποδηλάτων, κλειστές και ελεγχόμενες περιοχές και αμμουδερές και βοτσαλωτές παραλίες με αβαθή νερά. Έτσι οι γονείς μπορούν να αισθάνονται ήσυχοι για την ασφάλεια των παιδιών τους και να απολαμβάνουν εκτός από τις πολλές δραστηριότητες που προσφέρει το νησί, την ηρεμία και τις χαρές των διακοπών μαζί με τα παιδιά τους.

Τα τελευταία χρόνια ο οικογενειακός τουρισμός στην Ύδρα, έχει αυξηθεί, γιατί εκτός από την ασφάλεια που παρέχει το νησί, υπάρχουν και αρκετά διαμερίσματα που ενοικιάζονται και μέσα στην πόλη της Ύδρας, αλλά και σε παραθαλάσσιες περιοχές, όπως το Μανδράκι, τα Καμίνια και ο Βλυχός.

Οι αμμουδερές και βοτσαλωτές υπέροχες παραλίες, τα κρυστάλλινα και πεντακάθαρα νερά, τα θαλάσσια παιχνίδια, το ψάρεμα και οι πολλές δραστηριότητες που προσφέρει το νησί, όπως ορεινό τρέξιμο, πεζοπορία, διαδρομές με τα γραφικά γαϊδουράκια, επισκέψεις σε πατροπαράδοτα Μοναστήρια, θαλάσσια σπορ, καταδύσεις για όσους θέλουν και ρομαντικοί περίπατοι στο ηλιοβασίλεμα, εγγυόνται για αξέχαστες και μοναδικές οικογενειακές διακοπές.